HVORDAN BESTILLE BØKER?
SEND EN EMAIL TIL LASSE@FINANSIT.NO

DU FÅR NORMALT BOKEN SOM EN PDF FIL INNEN 24 TIMER SAMMEN MED EN ELEKTRONISK FAKTURA SOM SKAL BETALES INNEN 14 DAGER.
”PENGER: FRA HULEBOER TIL ROBOT” ER PAPIRBOK OG KAN KJØPES FRA HEGNAR MEDIA

Bøker

De fleste av bøkene kan kjøpes både i bokhandel og på nett, for eksempel her

Min Finansguide (anslagsvis 210 sider - kun som PDF)
Ganske enkelt ”Det du bør kunne om finansmarkedene”.
Boken Min FinansGuide inneholder enkle forklaringer på de fleste spareprodukter i Norge. Det finnes forklaring på hvordan de virker, og hvilken risiko som er forbundet med dem. Boken er skrevet for deg som er privatperson og som ikke arbeider i finansmarkedet. Enten du har aksjer, fond eller andre investeringer føler de fleste at de er nybegynnere. Språket i boken er enkelt, ingen vanskelige forklaringer og likevel omfattende nok til at du vil få et godt innblikk i finansmarkedene. Pris: 149 kroner

Min Risikoguide (anslagsvis 110 sider - kun som PDF)
Språket i boken er enkelt, ingen vanskelige forklaringer og likevel omfattende nok til at du vil få et godt innblikk i risikoen i finansmarkedene.
Boken starter med å forklare ulike typer av risiko i detalj. Deretter går den inngående gjennom hvorfor det er viktig å spre dine investeringer over flere aksjer, fond, eiendom eller andre investeringer. Pris: 119 kroner

Penger - fra huleboer til robot (anslagsvis 200 sider - kun som papir bok)
Dette er en spennede reise i pengenes historie og noen mulige scenarier for hvordan penger vil utvikle seg de neste 5,10 eller 15 årene. Her er informasjon om Bitcoin, Blockchain og hvordan ”tingenes internett” vil trenge en infrastruktur for betaling. Hvordan skapes penger? Hvordan er fremtidens bank?
Du kan bestille den hos din bokhandel, eller hos Hegnar Media på nettet.

http://bokhandel.hegnar.no/Penger-fra-huleboer-til-robot

Les denne omtalen.

Pris: 459 kroner

Kryptovaluta, Bitcoin, ICO og Blockchain (mars 2018, papir og ebok):

Hva du bør vite om kryptovaluta og bitcoin samt investeringer i disse beskrives i denne boken. Kryptovaluta og bitcoin har preget avisoverskriftene stadig oftere de siste årene. Teknologien som får bitcoin og kryptovaluta til å fungere kalles Blockchain, fordi transaksjonene pakkes inn i blokkersom former lange kjeder med blokker. Denne unike boken er den første i Norge som dypdykker i både kryptovaluta, bitcoin og teknologien Blockchain som gjør det hele mulig. Dette er en lettlest bok som ikke krever noen tekniske forkunnskaper. Boken inneholder mange interessante historier og forteller på en underholdende måte hva dette fenomenet er. 

https://www.haugenbok.no/Fagb-ker/Organisasjon-ledelse-administrasjon/Kryptovaluta/I9788271463519

Pris: 489 kroner

Tillegg til Penger fra huleboer til robot:

Det har kommet noen interessante historier som hadde vært med i boken om de hadde kommet tidligere. Du kan lese dem her. (Klikk her for å åpne pdf file)

Lasse har lever manuskript til neste utgave an Investeringsguiden fra Hegnar Media, kommer ut høsten 2018.